FORSIDE
  KOMPETENCER
  PROFIL
  PRISER
  KONTAKT
  ENGLISH VERSION
   
 

 

PROFIL

Lenstrup Translations drives af statsaut. translatør, cand.ling.merc. Christine Lenstrup. Cand.ling.merc. i 1997 fra Handelshøjskolen i København samt 8 års erfaring som translatør primært inden for områderne: jura, økonomi, personlige dokumenter og attester.

Lenstrup Translations tilbyder professionel og dedikeret oversættelse fra dansk til engelsk og engelsk til dansk, tekstrevision og korrekturlæsning af danske og engelske tekster samt undervisning og sprogtræning individuelt eller i grupper.

Jeg leverer opgaverne så hurtigt som overhovedet muligt. På store opgaver trækker jeg på et kompetent og professionelt netværk af andre statsautoriserede translatører, hvilket sikrer hurtig levering af også store opgaver.

Jeg er medlem af og ansvarsforsikret gennem Dansk Translatørforbund. Dansk Translatørforbund er en brancheorganisation, der blev stiftet den 10. januar 1990. Translatørforbundets medlemmer er selvstændigt praktiserende translatører og tolke, der viser deres tilhørsforhold til forbundet ved efter deres navn at anføre betegnelsen "MDT" (Medlem af Dansk Translatørforbund).

Kort om beskikkede translatører og tolke
Beskikkede translatører har en kandidatgrad fra en Handelshøjskole eller har bestået translatøreksamen samme sted. Kun personer, der er blevet beskikket af Erhvervs- og Selskabsstyrelsen, må kalde sig translatør og bruge translatørstemplet. Beskikkelsen kan søges efter bestået kandidat- eller translatøreksamen.

Translatører er de eneste, der kan oversætte og bekræfte dokumenter, der skal have retsgyldighed og bruges f.eks. ved retssager, giftermål i udlandet, ansøgning om optagelse på udenlandske uddannelsesinstitutioner, etablering af virksomhed etc.

Translatører oversætter typisk fagtekster inden for jura, økonomi og teknik. Herudover også tekster af mere almen karakter, f.eks. korrespondance, rapporter, taler og analyser.
(taget fra www.dtfb.dk)